Relax

Et reiseforslag for kropp og sjel, utformet spesielt for barnefamilier og enslige forsørgere. Inkluderer t/r reise og overnatting på 4-stjerners hotell med full pensjon, pluss 3 valgfrie utflukter/sportsaktiviteter eller 3 personlige spa- og velværebehandlinger; kan også kombineres 2+1 av disse (bestilles ved ankomst). Nordisktalende barneklubb tilbys gjennom hele oppholdet. Turen vil spesielt fokusere på det “blå området”, lokalbefolkningen i Ogliastra og Villagrande Strisaili på Sardinia er kjent for å leve lengre. Grunner til dette finner vi utvilsomt i luft-, vann- og matkvaliteten, kombinert med fysisk aktivitet og opphold i friluft. Helsebringende vaner og måter å takle stress på, skaper en positiv tilnærming til livet, gjennom åndelighet og sosiale interaksjoner.
Alt dette finnes i Ogliastra.‏

  • F.o.m. Mars t.o.m. September, reservasjon ukentlig eller to-ukentlig; vennligst ta kontakt for å få et spesialtilpasset tilbud

BE OM TILBUD

Navn (påkrevd)

E-post (påkrevd)

Tlf. nummer

Ønsket reiseforslag

Ønsket dato for avreise/tilbakekomst

Antall deltakerne (vennligst angi barn/voksne/turgrupper/foreninger osv.)

Ønsket sted for avreise/tilbakekomst

Melding

Ved å sende meldingen samtykker jeg i behandling av personopplysninger i samsvar med EUs forskrift nr. 2016/679 GDPR og lovdekret 101/2018. Jeg aksepterer også at kontaktinformasjonen min er lagret og pleide å kontakte meg. Mer informasjon i vår personvernpolicy.


Dag 1: Norden – Sardinia
Turen starter fra ditt utgangspunktet med rutefly til Olbia, nordøst på Sardinia. Ved ankomst reiser vi direkte sørover til byen Tortolì. Første møte med lokal mat og vin på overnattingstedet.

Dag 2 – 7: Ogliastra
Planlegg hver enkelt dag etter eget tempo. Vi tilbyr ulike utflukter og sportsaktiviteter, som hesteridning, terrengsykling og dykking, samt spa- og velværebehandlinger.
Forsørgere vil kunne slappe av og nyte de fantastiske strendene og det krystallklare havvannet, mens barna vil bli involvert i morsomme spill og aktiviteter tilpasset dem, hele tiden fulgt av Martina, hovedansvarlig for barneklubb og faglært barne- og ungdomsarbeider med erfaring både fra norske barnehager og fra internasjonal barne- og ungdomsunderholdning. Nordisktalende barneklubb med ulike flotte aktiviteter vil være tilgjengelig for hele oppholdet. Tilpasset for barn mellom 3-12 år.
Siste kvelden anbefaler vi en avslappende spasertur langs havnen eller stranden om kvelden, og god natts søvn før reisen tilbake til dagliglivet.

Dag 8: Sardinia – Norden
Etter frokost venter avreise tilbake til flyplassen i Olbia, for videre flyforbindelser til din destinasjon i Norden.

  • Tortolì er den største byen i Ogliastra fylke. Tilstedeværelse av havnen og nærhet til flyplassen skaper en direktekobling til Italia og Europa. Byens territoriet er stort sett flat, ligger i en stor slette mot havet og er en av de mest kjente sentrene av øst-kysten, som er preget av den slående vakre kysten, rik på detaljerte klippene i rød porfyr og fine hvite strender.
  • Ogliastras strender er uberørte strender og krystallklare i havet: kvaliteten av disse feriesteder er spesielt dokumentert av meninger uttrykt av kvalifiserte fagfolk til å vurdere renslighet og bærekraft av kystnære områder. Legambiente og Touring Club Italia tildeler kysten av Baunei, innenfor området av Orosei-bukten, Ogliastra og Baroniet, best reisemålet i Italia. Baunei kommunen tildelt tittelen 5 seil, prestisjepremie for bærekraftig vedlikehold av området, forvaltningen av landskapet og miljøvennlige tjenester.
  • Med sine milde vårlige og høstlige temperaturer, i Sardinia vil det være trivelig og behagelig å gå fottur i naturen, men også rundt i gatene i landsbyer og byer; De kan nyte sin flotte kulturarv med tallrike muligheter for underholdning som tilbys av livlige byene.
  • Barna vil bli entusiastiske! Sardinia er trygg, sunn og barnevennlig; med omfattende erfaring og lidenskap av våre kvalifiserte assistenter får barna lov til å oppdage og utforske reisemålet som en flott eventyrverden. Fulgt nøye i de mange planlagte aktivitetene som faller på deres smaker og ønsker, barna blir oppmuntret til å uttrykke deres fantasi og kreativitet. Barneklubben vår er nordisktalende og full av moro, vi leker, vi kan produsere typiske sardinske pyntegjenstander, vi kan lære oss å lage malloreddus pasta eller pizza og bli med på spennende turer. For alle aldre og når som helst er det alltid noe frydefullt å gjøre eller se, fordi å være barn er på Sardinia den største fordel!
Utstyr barna med en liten ryggsekk med det de trenger (håndkle, badetøy, ekstra t-skjorte, papirlommetørkler, solkrem, drikkeflaske osv). Barneklubbprogrammet kan inkludere korte turer om for- eller ettermiddagen.
Nordinia Utforsk Sardinia - Pacchetto Relax
Nordinia Utforsk Sardinia - Pacchetto Relax

Info om reiseforslag

Navn (påkrevd)

E-post (påkrevd)

Tlf. nummer

Ønsket reiseforslag

Ønsket dato for avreise/tilbakekomst

Melding

Ved å sende meldingen samtykker jeg i behandling av personopplysninger i samsvar med EUs forskrift nr. 2016/679 GDPR og lovdekret 101/2018. Jeg aksepterer også at kontaktinformasjonen min er lagret og pleide å kontakte meg. Mer informasjon i vår personvernpolicy.


Kontakt

Telefon: +47.45433524
E-post: info@nordinia.com

Del forslaget, tips en venn