Østkysten av Sardinia strekker seg kilometersvis fra vekslende gyllen lav sand til utilgjengelig klipper, med utsikt over et turkis hav. Mufloner, esler og villsvin bor fritt blant skogen i corbezzolibusker, oliventrær og eik i Supramonte, hemmelig gransket av kongeørnen som lager reir på de høyeste toppene.

Utforsk Cala Ginepro som ligger i Lido di Orrì, kjent for sine små furutrær, einer og krystallklart hav med mange blåtoner. Ta et bad i Cala Liberotto bukta og besøk Orosei, en nydelig by som ligger i den fruktbare sletten dannet ved munningen av Cedrino elven.

I Oroseigolfen, stiger Cala Gonone bukta på en bratt høyde ved foten av vulkanen av Codula Manna og forringer mot gulfen.

Herfra kan du gå til oppdagelsen av mange vakre bukter, som Cala Ziu Martine, Cala Fuili og Cala Cartoe. Cala Luna er en fantastisk himmelske bukt med bratte klippvegger i måneskinn grå.

Sørover på østkysten av Sardinia, mer innland, oppdag Baunei, en åpen landsby midt-på verdens vakreste havområder i Middelhavet. Her finner du daler som Gorropu karst dalen, bratte kalkstein vegger og på Sterru, den berømte kløften av Golgo, en naturlig trakt dypt nesten 300 meter.

I skogen, nær Golgo, forbered deg for intens trekking timer og nå herlighet av Cala Goloritzé, en steinete bukt med blandende turkis, og andre mindre kjente vikene. Følg Selvaggio Blu stien, en av Italias mest utfordrende og naturskjønne vandreruter. Fortsett din reise langs østkysten av Sardinia og ikke gå glipp buktene i Santa Maria Navarrese. En del av byen Tortolì er turistsentrum av Arbatax, kjent for sin røde bergarter, klippene av røde porfyr at odden av Bellavista når havet. Den lille stranden Cala Moresca og Porto Frailis er verdt et besøk.

Ta en dukkert i rolige av stranden i CEA bak den originale røde Faraglioni, der du kan nyte den dyrebare panoramautsikten over bukten.

Besøk Barisardo dominert av tårnet som deler stranden i to og turer langs den vakre havet av Cardedu og Gairo byene.

La deg inspirere og ta kontakt for å velge én av våre eksklusive reise til Ogliastra