NORDINIA – Utforsk Sardinia

Nordinia er et nytt og eksklusivt konsept for “slow” og ukonvensjonell turisme, som har til hensikt å skape en direkte forbindelse mellom Norden og Ogliastra (Sardinia). “Slow” turisme er kvalitetsturisme som tillater gjestene å oppdage territoriet med ro og respekt, å leve (nesten som innbyggerne) landskap, kunst og historie, kultur, tradisjoner og lokale produkter. Ro blir en leveregel for å lade opp fra hverdagens stress, en ny filosofi av turen som kan gjøres i enhver årstid! Men fremfor alt, med ro ser man med forskjellige øyne, og det avslører masse skjulte detaljene som vanlige travle turister går glipp av. Og selv de mest beryktede stedene blir fantastisk!

Giovanni og Martina utgjør kjernen i selskapet:
Giovanni har en lang og solid erfaring innen overnattings- og restaurantvirksomhet, samt en sterk gründerholdning med organisatoriske evner. Martina har bakgrunn innen søm, folkedrakt og kunstneriske fag, med særlig interesse for interkulturell kommunikasjon, språk, barn- og ungdomsarbeid og underholdning. Personlighetene til Giovanni og Martina gjenspeiler sentrale kjennetegn ved Sardinia, som den stolte og bestemte karakteren i landskapet, den utmerket vennligheten og gode roen som preger øyas innbyggere.

“Med lidenskap både for den elskede hjemøya vår og for de skandinaviske landene, ønsker vi nå å tilby turister fra Norden muligheten til å besøke Sardinia. Med utgangspunkt i Ogliastra fylken skreddersyr vi reiser for å gi et innblikk i øyas vakre tradisjoner og behagelige livsrytme gjennom nyskapende turisme. Turforslagene til Nordinia er konsentrert seg rundt gastronomiske, arkeologiske og kunstneriske turer fra september til mai. Denne perioden defineres vanligvis som “lavsesong”, noe vi synes er diskriminerende og overfladisk ettersom Sardinia har kulturelle aktiviteter, samt arrangementer og folklorefeiringer i året rundt.”

Sardinia er identifisert som én av verdens 5 regioner der befolkningen generelt lever lengre som følge av en bestemt livsstil. Alle våre turer har et spesielt fokus på dette såkalte “blå området”, for å fremme bedre livskvalitet som sammen med øyas natur trolig er en av faktorene som resulterer i forlenget levetid.
Les mer om “blå området” (side på engelsk)

Sardinia er den eneste regionen i Italia og Europa med høyere verdier for oksygen-utslipp i luften enn for CO2. Alle turene levert av Nordinia er utelukkende basert på kvalifiserte lokale operatører og partnere. Vi skreddersyr personlige tjenester for å møte dine behov.

Kontakt

Telefon: +47.45433524
E-post: info@nordinia.com

Del nettsiden, tips en venn

VÅRE PARTNERE